VERTALINGEN NEDERLANDS-ITALIAANS

Linguavox is gespecialiseerd in vertalingen van het Nederlands naar het Italiaans en vertalingen van het Italiaans naar het Nederlands. Wij bieden echter ook vertalingen aan in meer dan 1.500 verschillende talencombinaties, met inbegrip van combinaties van minderheidstalen.

Ons kwaliteitszorgsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001, en onze Italiaanse Vertaaldienst is gecertificeerd volgens ISO 17100. Deze Europese norm, die specifiek is voor de vertaalsector, schrijft voor dat een vertaaldienst moet bestaan uit minstens twee verschillende en verplichte fases: vertaling en onafhankelijke revisie (door een andere persoon dan de vertaler). de norm omschrijft ook duidelijk de professionele vaardigheden van de vertalers en de reviseurs (formele hogere opleiding in vertaling (erkend diploma), vergelijkbaar diploma in eender welk ander studiegebied plus minimum twee jaar gedocumenteerde ervaring in vertalen; of meer dan vijf jaar gedocumenteerde professionele ervaring in vertalen).

Vraag een vrijblijvende gratis prijsopgave aan voor een vertaling Nederlands-Italiaans.

VERTAALDIENST NEDERLANDS-ITALIAANS

  • Wij bieden ook beëdigde, officiële, medische, farmaceutische, wetenschappelijke, financiële, gerechtelijke, marketing-, toeristische, pantent- en webpaginavertalingen en een tolkendienst aan. Laat ons weten wat u wilt vertalen (webpagina's, documenten, handleidingen, een presentatie, een rapport, een patent, officiële documenten enz.), en u ontvangt van ons binnen één kantooruur een vrijblijvende prijsopgave.