VERTALINGEN NEDERLANDS-FRANS

LinguaVox is gespecialiseerd in vertalingen van het Nederlands naar het Frans en vertalingen van het Frans naar het Nederlands. Wij bieden echter ook vertalingen aan in meer dan 1.500 verschillende talencombinaties, met inbegrip van combinaties van minderheidstalen.

Als u uw vertalingen Nederlands-Frans toevertrouwt aan ons ISO 9001/ISO 17100 gecertificeerd vertaalbedrijf, zullen er minstens drie mensen werken aan de Franse vertaling van uw documenten: een vertaler die vertaalt naar zijn/haar geboortetaal, een reviseur die gespecialiseerd is in het onderwerp in kwestie, die de bron- en doeltekst vergelijkt en die maatregelen aanbeveelt voor correcties, en tenslotte één van onze projectcoördinators, die toezicht houdt op alle fases van het project, en de laatste kwaliteitscontrole uitvoert vóór de aflevering.

Vraag een vrijblijvende gratis prijsopgave aan voor een vertaling Nederlands-Frans.

VERTAALDIENST NEDERLANDS-FRANS

  • Wij bieden ook beëdigde, officiële, medische, farmaceutische, wetenschappelijke, financiële, gerechtelijke, marketing-, toeristische, pantent- en webpaginavertalingen en een tolkendienst aan. Laat ons weten wat u wilt vertalen (webpagina's, documenten, handleidingen, een presentatie, een rapport, een patent, officiële documenten enz.), en u ontvangt van ons binnen één kantooruur een vrijblijvende prijsopgave.
  • Onze vertalers vertalen naar het Frans voor Frankrijk en voor Canada (Canadees-Frans).
  • Het Frans is een officiële taal in 31 landen.