VERTALINGEN NEDERLANDS-ENGELS

LinguaVox is gespecialiseerd in vertalingen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. Wij bieden echter ook vertalingen aan in meer dan 1.500 verschillende talencombinaties, met inbegrip van combinaties van minderheidstalen.

Ons kwaliteitszorgsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001, en onze Engelse Vertaaldienst is gecertificeerd volgens ISO 17100. Onze vertalers van het Engels vertalen alleen naar hun moedertaal, en moeten voldoen aan één van de volgende drie vereisten: 1) formele hogere opleiding in vertaling (erkend diploma); 2) vergelijkbaar diploma in eender welk ander studiegebied plus minimum twee jaar gedocumenteerde ervaring in vertalen; of 3) meer dan vijf jaar gedocumenteerde professionele ervaring in vertalen. Onze reviseurs voor het Engels voldoen aan dezelfde vereisten, en hebben bovendien minstens twee jaar ervaring als vertaler in het onderwerp waarover de documenten handelen.

Vraag een gratis vrijblijvende prijsopgave aan voor een vertaling Nederlands-Engels.

VERTAALDIENST NEDERLANDS-ENGELS

  • Wij bieden ook beëdigde, officiële, medische, farmaceutische, wetenschappelijke, financiële, gerechtelijke, marketing-, toeristische, pantent- en webpaginavertalingen en een tolkendienst aan. Laat ons weten wat u wilt vertalen (webpagina's, documenten, handleidingen, een presentatie, een rapport, een patent, officiële documenten enz.), en u ontvangt van ons binnen één kantooruur een vrijblijvende prijsopgave.
  • Onze vertalers vertalen naar het Brits- en het Amerikaans-Engels.