VERTALINGEN NEDERLANDS-DUITS

Linguavox is gespecialiseerd in vertalingen van het Nederlands naar het Duits en vertalingen van het Duits naar het Nederlands. Wij bieden echter ook vertalingen aan in meer dan 1.500 verschillende talencombinaties, met inbegrip van combinaties van minderheidstalen.

Ons kwaliteitszorgsysteem is gecertificeerd volgens ISO 9001, en onze Duitse Vertaaldienst is gecertificeerd volgens ISO 17100. Als u uw vertaling Nederlands-Duits aan ons toevertrouwt: zal een vertaler de documenten naar zijn/haar geboortetaal vertalen, zal een reviseur die gespecialiseerd is in het onderwerp in kwestie, de bron- en doeltekst vergelijken en maatregelen aanbevelen voor correcties, en zal tenslotte één van onze projectcoördinators toezicht houden op alle fases van het project, en de laatste kwaliteitscontrole uitvoeren vóór de aflevering.

Vraag een vrijblijvende gratis prijsopgave aan voor een vertaling Nederlands-Duits.

VERTAALDIENST NEDERLANDS-DUITS

  • Wij bieden ook beëdigde, officiële, medische, farmaceutische, wetenschappelijke, financiële, gerechtelijke, marketing-, toeristische, pantent- en webpaginavertalingen en een tolkendienst aan. Laat ons weten wat u wilt vertalen (webpagina's, documenten, handleidingen, een presentatie, een rapport, een patent, officiële documenten enz.), en u ontvangt van ons binnen één kantooruur een vrijblijvende prijsopgave.