BEËDIGDE VERTALINGEN VAN HET NEDERLANDS NAAR HET SPAANS

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Nederlands-Spaans die erkend is door het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken? LinguaVox biedt een beëdigde tolken- en vertaaldienst aan van het Nederlands naar het Spaans en van het Spaans naar het Nederlands, die gecertificeerd wordt door een Nederlandse beëdigde vertaler die erkend is door het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Vraag vrijblijvend een gratis prijsopgave aan.

BEËDIGDE VERTAALDIENST NEDERLANDS-SPAANS

  • Officiële vertaling van allerlei soorten documenten. Een beëdigd vertaler Nederlands zorgt voor de certificatie van de vertaling van het document: een academisch certificaat, een strafbladcertificaat, een rijbewijs, een contract, een rechtszaak, eigendomsaktes, oprichtingsaktes of statuten, uw studentenrapport, een follow-uprapport voor een adoptie, een medisch rapport, uw familieboekje, een geboorteakte, een huwelijksakte, een overlijdensakte, een paspoort, een patent, een werk- en verblijfsvergunning, een volmacht, een vonnis, een financieel - of beursrapport, een winst- en verliesrekening, uw diploma, een visum of eender welk ander document.
  • Beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Spaans. Officiële van het Nederlands naar het Spaans door vertalers die erkend zijn door het Spaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
  • Beëdigde vertaling van het Spaans naar het Nederlands.